Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια...

...έζησε νήπιο δυόμισι χρόνων, το οποίο άφησε η μητέρα του στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο, με τα κλειδιά στη μίζα, για να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ στο Ρετζίκι. Άγνωστος μπήκε στο αυτοκίνητο, το πήρε κι έφυγε, σκορπίζοντας αγωνία στη μητέρα και τους συγγενείς του παιδιού και θέτοντας επί ποδός την αστυνομία.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε, περίπου τέσσερις ώρες μετά το περιστατικό, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέσα ήταν το παιδί, καλά στην υγεία του, ελαφρώς τρομαγμένο.

Η αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα: Να ήταν ο δράστης κλέφτης αυτοκινήτων, που είχε "στήσει καρτέρι" έξω από την Τράπεζα, για να πετύχει κάποιον να αφήνει τα κλειδιά πάνω στη μίζα -όπως έγινε. Ή να ήταν τοξικομανής, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να πάρει το αυτοκίνητο, να το οδηγήσει σε ερημική περιοχή -όπου βρέθηκε- και να το ψάξει, με την ησυχία του, για να βρει χρήματα ή άλλα είδη, που θα μπορούσε να τα πουλήσει για να προμηθευτεί τη δόση του. Και στις δύο περιπτώσεις πιστεύεται ότι ο δράστης ούτε καν πρόσεξε το παιδί, στο πίσω κάθισμα.

Σχόλια