Ναρκωτικά γύρω από το γήπεδο της Τούμπας

Ρεπορτάζ ΜΟΝΙΚΑ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗ

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής της Άνω Τούμπας σχετικά με την αστυνόμευση. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι οι τοξικομανείς και τα "βαποράκια" ναρκωτικών που βρίσκουν καταφύγιο στους ελεύθερους χώρους της περιοχής και γύρω από το γήπεδο της Τούμπας.
Η κ.Μαρία Κ., κάτοικος της περιοχής, υποστήριξε ότι τα βράδια φοβάται να αφήσει τα παιδιά της να βγουν έξω από το σπίτι, έστω και για πέντε λεπτά, αφού στην περιοχή συχνάζουν κυρίως ναρκομανείς. Όσο για την αστυνόμευση, υποστήριξε ότι η λέξη «περίπολος», της είναι εντελώς άγνωστη αφού τα τελευταία δύο χρόνια όταν και μετακόμισε στην περιοχή δεν έχει δει πότε της αστυνομικούς να περιπολούν.
Άλλη κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα διάρρηξης κι όταν κάλεσε την αστυνομία, το περιπολικό κατέφθασε με καθυστέρηση 45 λεπτών, ενώ οι κλέφτες είχαν ήδη εξαφανισθεί.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι ναρκομανείς και τα "βαποράκια" συχνάζουν σε συγκεκριμένη περιοχή, κοντά στο γήπεδο της Τούμπας.
«Αν δούμε ένα περιπολικό να κάνει περιπολία στην γειτονία μας, θα νιώσουμε, επιτέλους, πιο ασφαλείς», συμφωνούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Σχόλια