Μαχαιριές στα χαμηλά για... απόδειξη

Ως αποδεικτικό στοιχείο θα χάριζε 50χρονη ρωσίδα τα γενετικά όργανα του 36χρονου Κύπριου άντρα της στα πεθερικά της για να αποδείξει, όπως φαίνεται να εξήγησε η ίδια στους αστυνομικούς ανακριτές την εγγύτητα του πολιτικού γάμου της με τον γιό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη ρωσίδα ομολόγησε τον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο στα γενετικά όργανα του άντρα της, δίνοντας όμως την δική της εκδοχή για την κακόγουστη πράξη της.
Τα πεθερικά της όπως ισχυρίστηκε αμφισβητούσαν την γνησιότητα του πολιτικού της γάμου και την κατηγορούσαν ότι έκανε εικονικό γάμο μόνο για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο νησί. Το όλο θέμα έφτασε μέχρι το Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και όταν το ποτήρι με τις προσβολές ξεχείλισε για την 50χρονη γυναίκα, φέρεται να τους είπε: «αφού δεν πιστεύετε ότι έχω κανονικές σχέσεις με τον άντρα μου, θα του τα κόψω και θα σας τα φέρων να τα δείτε».
Χωρίς κανένα δισταγμό την περασμένη Τρίτη επιχείρησε με μαχαίρι να υλοποιήσει την υπόσχεση της με μόνο αποτέλεσμα να καταφέρει να τραυματίσει τον σύζυγο της με βαθιά κοψίματα σε τρία σημεία στα γενετικά του όργανα.
Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. Η ύποπτη γυναίκα οδηγήθηκε χθες ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση της προς διευκόλυνση των εργασιών.

Μόνικα Κουρουφέξη

Σχόλια