"Φως στο Τούνελ" της "υπόθεσης Άλεξ"


Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη(φωτογραφία), κατέθετε, επί ώρες, το πρωί της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2008, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια.
Στη δίκη έδωσε το παρόν και η μητέρα του άτυχου μαθητή, Νατέλα.
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε σε στοιχεία που συνέλεξε για την υπόθεση μέσα από τη δημοσιογραφική της έρευνα. Αναφέρθηκε σε ξεχωριστές, κατ’ ιδίαν, συναντήσεις που είχε με δύο από τους κατηγορούμενους, το Βορειοηπειρώτη και τον Αλβανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ανήλικοι φέρεται να ομολόγησαν ότι διέπραξαν το έγκλημα σε βάρος του Άλεξ.
Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Νικολούλη κατέθεσε πως σε άλλη συνάντηση, το ένα από τα ελληνόπουλα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο 11χρονος έπεσε θύμα εγκλήματος για το οποίο ευθύνονται πολλοί.
Φέρεται, επίσης, να κατέθεσε ότι πρόσωπο προερχόμενο από το ευρύτερο περιβάλλον του Άλεξ, της είπε πως ο ανήλικος κατηγορούμενος τού εκμυστηρεύτηκε ότι συμμετείχε στο γνωστό επεισόδιο που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του Άλεξ και αναζητούσε τρόπο να συγκαλύψει το συμβάν.
Η εκδίκαση θα συνεχιστεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008.

Σχόλια