Έδειραν και παράτησαν αιμόφυρτο αστυνομικό της τροχαίας!

SalonicaΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ένα από τα πιο απρόσμενα περιστατικά της ζωής του βίωσε το απόγευμα της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2008 ένας τροχονόμος της υποδιεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Στις 18.30 και ενώ ο εν λόγω τροχονόμος πραγματοποιούσε εποχούμενη περιπολία σε τμήματα της εθνικής οδού, όπως όριζε η υπηρεσία του, διαπίστωσε διένεξη μεταξύ των οδηγών δύο οχημάτων που είχαν κατέβει από τα οχήματά τους και λογομαχούσαν. Ο τροχονόμος στάθμευσε το όχημα του στην άκρη του δρόμου και προσπάθησε να ηρεμήσει τους δύο οδηγούς.
Έπειτα από ολιγόλεπτο διάλογο ο ένας από τους δύο οδηγούς αποχώρησε. Ο δεύτερος οδηγός, μαζί με τους τρεις συνεπιβάτες, του παρέμεινε στο σημείο και συνέχισε να διατηρεί επιθετική στάση, αυτή τη φορά κατά του αστυνομικού.
Το περιστατικό δεν είχε λήξει ακόμη. Οι τέσσερις ημεδαποί επιτέθηκαν στον αστυνομικό τον οποίο χτύπησαν στο σώμα και το πρόσωπο. Στη συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.
Το θύμα ενημέρωσε με τον ασύρματό του το κέντρο της άμεσης δράσης. Αμέσως σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα περισσότερα από δέκα περιπολικά να σπεύσουν στο σημείο. Οι άντρες της άμεσης δράσης προκάλεσαν τεχνητή συμφόρηση στην περιφερειακή οδό και εντόπισαν τους δράστες τους οποίους και συνέλαβαν.
Ο άτυχος τροχονόμος διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και αύριο(Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008) αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σχόλια