Επίθεση με τσεκούρι στο κέντρο της πόλης!

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της πόλης όταν νεαρός, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών, επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον ατόμου με το οποίο νωρίτερα είχε λογομαχήσει. Το περιστατικό συνέβη στις 3 και 40 το μεσημέρι στην οδό Βασιλίσσης Όλγας.
Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα: «Ο νεαρός έβριζε και φώναζε με μανία. Καθόμουν στη στάση και παρακολουθούσα το συμβάν έντρομος. Κάποια στιγμή ο νεαρός γύρισε στο φορτηγάκι το οποίο είχε διπλοπαρκάρει νωρίτερα στη Βασιλίσσης Όλγας. Άνοιξε την πίσω πόρτα και έβγαλε ένα τσεκούρι. Ο κόσμος τον κοιτούσε. Κανείς μας δεν μπορούσε να τον εμποδίσει.»
Ο νεαρός πλησίασε το άτομο με το οποίο είχε διαπληκτιστεί και του προέταξε το τσεκούρι. Εκείνος μαζί με έναν φίλο του τον παρότρυναν να ηρεμήσει και να αφήσει το τσεκούρι στο έδαφος. Αυτός, μαινόμενος, χτύπησε με το τσεκούρι τους δύο άντρες και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε το δράστη. Οι δύο άντρες που δέχτηκαν το χτύπημα με το τσεκούρι μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι σε νοσοκομείο της πόλης.

Σχόλια