Επίθεση εις βάρος του καταγγέλλει ο Γ. Σκόδρας

Θύμα ένοπλης επίθεσης από άγνωστους δράστες κατήγγειλε ότι έπεσε το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου, έξω από το σπίτι του στην Τούμπα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης, Γιώργος Σκόδρας.
Σύμφωνα με τη μήνυση, οι άγνωστοι δράστες του επετέθησαν την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι του, στην Αγία Μαρίνα. Όπως υποστηρίζει, οι δύο δράστες, που ήταν περίπου 30 ετών, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον απείλησαν με πιστόλι, του πήραν το κινητό του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και λίγα χρήματα που είχε πάνω του, μίλησαν για την επαγγελματική του δραστηριότητα και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο σαγόνι με τη χειρολαβή του πιστολιού. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Το αυτοκίνητο του κ. Σκόδρα οδηγήθηκε στη σήμανση, ενώ ο ίδιος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.
Να θυμίσουμε ότι, πριν δύο εβδομάδες, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, Δημήτρης Βασιλειάδης, είχε καταγγείλει ότι τον παρακολουθούσε η αστυνομία.

Σχόλια