Έγκλημα στην Άνω Ηλιούπολη

Τραγωδία στην Άνω Ηλιούπολη... Σκότωσε τη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των παιδιών του! Κι έπειτα, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, αυτοκτόνησε.
Συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2008, στην οδό Μακεδονομάχων της Άνω Ηλιούπολης. Ο νεαρός δράστης περίμενε τη σύζυγό του -βρίσκονταν σε διάσταση- στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Άνω Ηλιούπολη. Οι δυο γιοι του, ηλικίας 8 και 18 χρόνων, παρακολουθούσαν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός, σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε τη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, οι γείτονες του φώναζαν: "Σάββα, μην το κάνεις"! Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε κι ο 18χρονος γιος έτρεξε στην πυλωτή, να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν η μητέρα του.
Ο δράστης δενε είχε απομακρυνθεί. Έκανε ένα γύρο το τετράγωνο και εμφανίστηκε και πάλι στην πυλωτή. Σήκωσε το όπλο και σημάδεψε το γιο του. Οι γείτονες προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου έσπρωξε το παιδί στο έδαφος, την ώρα που 0 18χρονος παρακαλούσε για τη ζωή του. Τελικά, ο συζυγοκτόνος πυροβόλησε το ταμπλό του αυτοκινήτου του, πάτησε γκάζι και τράπηκε σε φυγή.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό. Ο δράστης βρήκε καταφύγιο στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς. Σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο πρανές του δρόμου κι εκεί έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σχόλια