18 συλλήψεις σε μία μέρα για ναρκωτικά


Δίνουν και παίρνουν τα ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη. Μόνον την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία συνέλαβε 18 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών! Αναλυτικά, η αστυνομία, ανακοίνωσε τα εξής:

  • Σε περιφραγμένο οικόπεδο, στη Σίνδο, συνελήφθη 50χρονος επειδή καλλιεργούσε 36 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα επτά αποξηραμένα δενδρύλλια, ένα δέμα χασίς βάρους 92 γραμμαρίων, μια κυνηγετική καραμπίνα και 19 φυσίγγια.
  • Σε έφοδο στο σπίτι γυναίκας 40 ετών, στην Καλαμαριά, βρέθηκαν 15 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 17,7 γραμμαρίων, 2 μικροδέματα χασίς, συνολικού βάρους 17,7 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά χάπια. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 41 γραμμάρια χασίς και 8 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία προμηθεύτηκαν νωρίτερα από τη 40χρονη.
  • Ένας ακόμη έμπορος ναρκωτικών, ηλικίας 31 ετών, συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όταν, σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν 13 μικροδέματα χασίς συνολικού βάρους 33,6 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας.
  • Στον Εύοσμο συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 32, 42 και 58 ετών, διότι στην κατοχή αλλά και στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια, μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 74,5 γραμ., 23 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
  • Τέλος, συνελήφθησαν οκτώ νεαροί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.
Η πιο σοβαρή περίπτωση, όμως, ήταν αυτή στην οποία εμπλέκεται ζευγάρι αλλοδαπών. Συνελήφθη μόνον η 20χρονη, στο σιδηροδρομικό σταθμό, επειδή είχε φέρει, από το εξωτερικό, 167,7 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία είχε κρύψει στο σουτιέν της. Θα τα παρέδιδε στον 24χρονο φίλο της, ο οποίος την περίμενε στο σταθμό, όμως, όταν είδε τους αστυνομικούς να τη συλαμβάνουν, την παράτησε κι έφυγε. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.
Αλλά η πιο πρωτότυπη περίπτωση ήταν αυτή 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη με 106 γραμμάρια κοκαΐνης, στην περιοχή της Ανάληψης: Τα είχε κρύψει μέσα σε... βιβλίο(φωτογραφία)!

Σχόλια